En we zitten alweer in de 2e week. Klik op een foto voor een vergroting.

08-06-2016:
De pups zijn alweer een week oud en ze groeien echt als kool! Niet normaal, wat een zwaargewichten. Jazz heeft, ondanks dat ze de afgelopen week minimaal heeft gegeten, blijkbaar toch voldoende en hele goede kwaliteit melk. Jazz eet nu weer goed, ontlasting is goed en ze voelt zich ook weer helemaal top! Ik ben echt zooooooo blij :) 

10-06-2016:
Jazz eet sinds afgelopen dinsdag weer haar vertrouwde eten en ze zit nu alweer op een 1 kg vlees + 1 kg karkas! Met daarbij wat griekse yoghurt en geitenmelk met een geklutst eitje en wat levertraan. Zo blijft ze tenminste op krachten. Sinds de bevalling laat de ondervacht van Jazz spontaan los. De eerste week heb ik haar met rust gelaten maar het kon zo echt niet langer. Dus heb ik haar gisteren flink geborsteld en gekamt en daar kwam een enorme baal wol vanaf. Ze heeft haar wintjerjas uitgedaan. Dat scheelt tenminste als het weer warm gaat worden.
Bij het verschonen van de werpkist gaan de pups steeds eventjes in het kratje maar ze zijn er alweer bijna te groot voor. Bruce was er al bijna uitgeklommen, die kon ik nog net op tijd pakken. Die deugniet. ;) Ze proberen nu ook al wat stapjes te zetten, heel wankelend en na 2 stappen ofzo vallen ze om, echt zo aandoenlijk! Af en toe hoor je ze blaffen en grommen in hun slaap, ben toch heel benieuwd of ze al kunnen dromen en wat ze dan dromen...

12-06-2016:
Gisteren heb ik stiekem de nageltjes geknipt van de pups...ze lagen heerlijk te slapen en hebben er helemaal niets van gemerkt :) Ze waren behoorlijk scherp geworden dus dat was wel nodig. Ook zag ik gisteren dat de oogjes in de hoekjes een heel klein beetje beginnen open te gaan en nu gluren ze een beetje de wereld in. Maar gelukkig doen die neusjes het ook heel goed hoor! Zodra ze Jazz of mij ruiken komen ze meteen aangestormd en dan denken ze nog maar aan 1 ding: ETEN!

 

 

 

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter