Klik op een foto voor een vergroting.

06-07-2016:
Vandaag zijn die kanjers 5 weken geworden en gaan we week 6 in. Ze wogen eergisteren allemaal al meer dan 5 kg! (de weegschaal gaat niet verder dan 5.3 kg) Het zijn echt beren. Maar ja, wat wil je, de pups eten samen meer dan 1,5 kg vlees per dag en daar groeien ze lekker op. Vandaag hebben ze de 2e wormkuur gekregen. Dat ging wonderwel goed, zelfs Balou deed niet moeilijk (zoals de vorige keer), ze vond het nog steeds niet lekker maar zonder morren heeft ze het toch ingenomen. En het was niet voor niets want vanavond hadden Balou en Bruce dode spoelwormen in de ontlasting. Zo, daar zijn ze ook weer vanaf :) Ze zijn nu steeds vaker en langer wakker en ravotten heel wat af samen. Stoeipartijen om de rangorde te bepalen, het is zo fascinerend om dat te observeren. Blue is ondertussen steeds dominanter geworden en doet nu echt niet onder voor Bruno's Eppo en Bruce Jack, ze denkt dat ze ook een jongetje is...Het is een felle tante, ze doet bepaald niet zachtzinnig met de anderen. Het gaat hier soms behoorlijk tekeer onderling. Maar goed, dat hoort er allemaal bij.

12-07-2016:
We hebben weer een druk weekend achter de rug. Afgelopen zaterdag kwam Heidi met haar zoon weer op bezoek en het was weer reuze gezellig. Zondag waren Marvin en Audrey aan de beurt en zij zijn de toekomstige baasjes van Bruce Jack. Het was heel leuk en gezellig om ze te ontmoeten en nu ben ik helemaal zeker dat ook Bruce Jack het supergoed gaat krijgen! Ze zijn er ook helemaal klaar voor.
Gisteren zijn Rob en zijn zoon Roy weer op bezoek geweest (helaas geen foto's, vergeten, sorry) :(  maar dat was ook weer heel leuk en gezellig. We hebben in goed overleg besloten dat Blue het beste af is bij hen. Ik had zelf een oogje op haar en het gaat echt aan mijn hart om haar weg te doen, maar ze is erg dominant en lijkt teveel qua karakter op haar moeder (het is net een kloontje!) en daarom lijkt het ons verstandiger om haar niet hier te houden. Met het oog op de toekomst ben ik bang dat het gaat escaleren tussen moeder en dochter. En dat risico kunnen we maar beter niet nemen. Ze zal bij Rob en Roy in hele goede handen zijn, ik heb daar alle vertrouwen in. En daarbij zijn ze heel blij met deze pittige tante, gaat helemaal goed komen. Ze gaat nu Freyja heten (uit de Noorse mythologie, godin vd jacht), mooie naam en past goed bij haar.

 

 

 

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter