Klik op een foto voor een vergroting. 

08-05-2018:
Het kroost is nu 1 week oud en groeien goed, ze wegen nu tussen de 1000 gram en de 1120 gram. Ze zijn gemiddeld ieder een pond aangekomen! De nageltjes heb ik ook al moeten knippen, ook die groeien hard door, ze klauwen al flink met drinken en dat is voor Bliss niet bepaald prettig. In hun slaap hoor je af en toe van die blaf- en gromgeluidjes, echt zo schattig.

10-05-2018:
De spruiten groeien als kool :-) het zijn lekkere dikkerdjes, en Bliss is ook weer helemaal de oude. Nu het minder warm is kunnen we weer een half uurtje wandelen en loopt ze alweer lekker te dollen. Met die warmte was het wel afzien voor Bliss, de pups daarentegen vonden het wel lekker. Alhoewel ze verspreid liggen te slapen in de werpkist, bijelkaar liggen is toch te warm. Zodra ze mij of Bliss in de gaten hebben, worden ze helemaal druk en kruipen ze vliegensvlug door de werpkist, op zoek naar mama met eten. De neusjes werken prima. Ze proberen ook al op hun pootjes te staan, maar dat duurt dan niet voor lang, al wiebelend vallen ze dan weer om, zo koddig.

12-05-2018:
Er valt eigenlijk weinig te melden, de kids doen waar ze op het moment goed in zijn: eten, slapen en flink groeien. Ze zijn ondertussen bijna allemaal een 1kg aangekomen! Alleen Ciara is 875 gram aangekomen, maar dat is evengoed behoorlijk wat. Dit gaan ook weer flinke honden worden! Morgen zal ik de nageltjes weer knippen, ook die groeien maar door. Bliss neemt nu gelukkig ook wat meer tijd voor haarzelf en gaat dan voor de werpkist liggen of iets verderop bij ons. Maar zodra een pup begint te kermen, stuift ze erop af en duikt meteen de werpkist in. Ook als we terug zijn van wandelen, kijkt ze ook altijd meteen of ze er nog allemaal zijn. Het is een goed moedertje. O ja, je ziet ze al een beetje gluren door de openingetjes in de ooghoeken, de oogjes beginnen open te gaan, nu al, ziet er zo schattig uit.

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter