08-07-2014:
De puppy's zijn nu precies 1 week oud.

Jazz en de puppy's doen het uitstekend. De kleintjes waren al in 5 dagen tijd in gewicht verdubbeld! Maar ja, Jazz eet nu meer dan 2kg vlees op een dag, aangevuld met een rauw eitje, wat griekse yoghurt, schapevet en nog wat brokken tussendoor van Orijen (80%vlees), dus dat wil wel. Het zijn dan ook lekkere dikkerdjes geworden. Als ze door de werpkist kruipen lijken het wel kleine zeehondjes...Zodra ze hun moeder ruiken worden ze wild en denken dan maar aan 1 ding: ETEN! Zelden zullen ze echt helemaal stil zijn, op de 1 of andere manier moeten ze toch altijd geluid maken, onder het eten, tijdens de slaap. Soms liggen ze in hun slaap blafgeluidjes te maken, zo schattig.

Er is een filmpje gemaakt, hoor hoe ze op 09-07-2014 de melk naar binnen klokken:

 

10-7-2014:
Vandaag heb ik nu al de nageltjes van hun voorpootjes moeten knippen, ook die groeien hard en zijn ook erg scherp, bij Jazz kwamen er allemaal krasjes rondom de tepels omdat ze tijdens het eten af en toe flink aan het klauwen zijn. Proberen ze weer een tepel af te pikken van een ander...

13-7-2014:
Dit weekend zijn de oogjes open gegaan, nu zien ze er nog liever uit, echt zo lief. Overmorgen als ze 2 weken zijn, ga ik proberen wat portretfoto's van ze te maken. Dat zal niet meevallen want ze zijn behoorlijk beweeglijk als ze eenmaal wakker zijn. Ze proberen nu ook echt op hun pootjes te lopen i.p.v. te kruipen en te buikschuiven. En dat valt niet mee voor zulke zwaargewichten, maar er zit al behoorlijk wat power in die lijfjes! Het lijkt erop alsof Amigo en Angie al pogingen doen om met je te spelen, ze gaan dan in je vingers bijten en kwispelen daarbij. Ze zuigen er niet op, dus zijn ze niet in de war met een tepel van Jazz. Het zijn vlotteriken!

Van de pups zijn weer nieuwe foto's gemaakt, klik op een foto voor een vergroting.

 

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter