We hebben al wat foto's van de boefjes, klik op een foto voor een vergroting.

02-06-2016:
Afgelopen nacht heb ik bij ze gezeten/gelegen om Jazz en de pups in de gaten te houden. Zwaar nachtje weer, af en toe een beetje weggedommeld maar om 5.30 uur weer up and running. Jazz was zeer onrustig maar het gaat gelukkig allemaal goed met Jazz en de pups. Die lurken wat af! Ze zijn allemaal al aangekomen sinds gisteren, vaak zie je dat ze eerst wat afvallen. Jazz had gisteren enorm veel gegeten maar vandaag had ze niet zoveel trek. Jazz ligt ze steeds te poetsen en is zo lief voor ze. Ze is echt een heel lief moedertje.

04-06-2016:
Gisteren heb ik een kort filmpje gemaakt tijdens de voedertijd. Zet wel het geluid aan!

06-06-2016:
Afgelopen dagen ging het super met de kids maar met moeders wat minder... :( Ze kreeg op een gegeven moment koorts en bleef maar flinke naweeën houden, ze had er behoorlijk last van, wilde nauwelijks eten en toen kreeg ze er later ook nog eens heftige diarree bij. Of het allemaal nog niet genoeg was. Echt zo zielig en had zo met haar te doen. Gisteren (zondag) zijn we naar de dierenarts geweest vanwege de heftige diarree en niet willen eten. Voor de zekerheid toch maar een foto laten maken en gelukkig zag haar baarmoeder er goed uit en leeg. Maar haar dikke darm was heel zwaar geïrriteerd. Ze heeft medicijnen gekregen (niet schadelijk voor de pups volgens de dierenarts) en speciaal dieetvoer en gelukkig voelt ze zich alweer een stuk beter en vanochtend zag haar ontlasting er ook een stuk beter uit. Ze vindt het dieetvoer gelukkig erg lekker en om de 3 uur geef ik haar een half blikje met gekookte kipfilet en bouillon, dat heb ik vannacht trouwens ook gedaan (ik slaap toch nog 's nachts beneden naast de werpkist, nou ja slapen...).

Door het weinige/niet eten de afgelopen dagen liep haar melkproductie terug maar de pups blijven evengoed goed groeien. Het zal nu wel weer goed op gang komen. Ik heb nog geprobeerd om ze bij te flessen maar dat weigerden ze pertinent, ze wilden alleen maar het echte spul. En ik ben blij toe want ik heb ze net gewogen (15.00 uur) en ze zijn allemaal heel goed aangekomen, 5 dagen oud en nu al zitten er 3 op een kilo, ongelofelijk. Dat zijn nog eens kiloknallers!! Ondanks dat ze zich zo beroerd voelde bleef ze heel lief voor haar kinderen zorgen, op en top moeder! Mijn lieve Jazz... ben zo supertrots op haar. 

 

 

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter