Klik op een foto voor een vergroting.

22-06-2016:
Vandaag zijn de gremlins 3 weken oud en op een paar gram na 3kg zwaar! Wat zijn het toch lekkere beren. En zo rollen we week 4 in. Het was vandaag een lekkere warme dag en zijn ze voor het eerst even buiten geweest in de tuin. In het begin even piepen maar al gauw gingen ze op onderzoek uit, ze zijn lekker nieuwsgierig en ondernemend. Leuk! Ik was nog vergeten te vermelden dat vandaag Bruno en Bruce het aan de stok kregen met elkaar, het ging er eventjes fel aan toe tussen die 2, maar het was na een seconden of 5 alweer over. 

23-06-2016:
Vanochtend en vanmiddag bleven ze maar piepen na het drinken bij Jazz. Waarschijnlijk hadden ze nog honger, dat stelletje vreetwofjes. Dus heb ik ze vanmiddag maar wat gemalen vlees gegeven (wat gekookt water erover heen en af laten koelen zodat het een lekker papje was geworden). Ze vonden het heerlijk!! Alle 5 hebben er heerlijk van gesmuld en het bord ging schoon leeg. Daarna zijn ze tevreden gaan uitbuiken en hebben lekker lang geslapen. Zo kan ik Jazz ook wat meer ontzien, ze heeft genoeg melk maar ze krabben haar steeds open. Ik heb al 2 keer de nageltjes geknipt maar ze zijn gewoon te wild en te sterk. Het gebit is ook al helemaal door. Wat gaan ze toch snel in hun ontwikkeling! 

26-06-2016:
Afgelopen donderdag en vrijdagmiddag was het mooi weer en konden ze weer eventjes de tuin in om die nog eens goed te ontdekken. Ze zijn erg nieuwsgierig en ondernemend en gingen al snel de hele tuin door. Maar ik kan ze niet allemaal tegelijk in de gaten houden dus heb ik ze even later achter een afgeschermd stukje tuin gezet en dat vonden ze ook prima en gingen toen lekker slapen. Zaterdag en zondag veel puppybezoek gehad (ook van familie). Zaterdagochtend kwam het toekomstige baasje van Bruno's Eppo: Heidi met haar dochter en zoon langs om kennis te maken. Ze waren erg enthousiast en omdat het van die beren zijn had ze een heerlijke berencake gebakken. Echt heel leuk! En hij heeft goed gesmaakt! Heidi is hondeninstructrice en werkt bij een hondenschool, dus Bruno's Eppo komt bij haar helemaal op zijn plaats, want het is wel een mannetje hoor! Hij is het dominantste uit het nest en ik ben blij dat hij bij een heel ervaren iemand terecht komt. Het was heel gezellig en ze zullen over 2 weken nog eens langskomen. Zaterdagmiddag kwam de fam. Stolte langs en de dochters Myrthe en Elyne hadden een knuffelbeertje voor Jazz en de pups meegenomen, zo lief! Nou, ze zijn er gek op hoor! Jazz helemaal.... Ook de familie was erg enthousiast en vooral Myrthe en Elyne waren erg onder de indruk van die lieve mooie puppy's. Het liefst zouden ze elk weekend langskomen, nou dat mag hoor Myrthe en Elyne. Het was supergezellig met jullie.
Zondagmiddag hadden we Rob en zijn zoon Roy op bezoek en tja, ook zij waren dolenthousiast en verwonderd dat ze al zo groot zijn. Ze vonden het helemaal geweldig en zijn helemaal klaar voor een puppy. Ze hebben al veel ervaring en ik hoefde ze ook niets te vertellen van hoe en wat. Ook dit bezoek was een gezellige boel en ook zij komen over 2 weken weer langs. Het was heel leuk met iedereen en vind ieder stuk voor stuk hele fijne toekomstige baasjes voor de pups, echt helemaal top! 

 

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter