Klik op een foto voor een vergroting.

29-06-2016:
Vandaag is The Wild Bunch 4 weken oud en allemaal meer dan 4 kg zwaar! Vorige week 3 weken oud en 3 kg. Dat gaat lekker zo! Ze eten nu al 4x op een dag vlees en iedere keer zo'n 40 a 50 gram p.p per keer. Dus er gaat aardig wat naar binnen. Ze lijken ook steeds minder interesse te hebben voor Jazz haar melk maar dat vindt Jazz helemaal niet erg! Water drinken doen ze nu ook, ze lopen dan vanzelf naar de waterbak als ze in de huiskamer rondbanjeren. Het is alleen zo dat ze nu niet meer in de werpkist willen, ook niet om te slapen. Dan gaan ze protesteren, zetten een keel op, dat wil je niet weten. Ik moet zeggen de mannen zijn wel wat rustiger en leggen zich er eerder bij neer, de dames daarentegen houden het wel een tijdje vol, vooral Blue die kan er helemaal wat van. Die kan echt helemaal hysterisch worden!
De mannen botsen nu wat vaker met elkaar, Bruno's Eppo is echt een dominantje en laat dat graag zien en Bruce Jack pikt dat dan weer niet. Afgelopen zondagochtend waren we in de tuin aan het werk en het raam stond open. Ik hoor op een gegeven moment een hoop gegrom en geblaf en ik dacht nog, Bruno's Eppo heeft zeker weer ruzie en ging toen kijken. Wat denk je, ze sliepen allemaal behalve Bruno's Eppo, die zat naar het raam te kijken en te grommen en te blaffen. Waarschijnlijk heeft ie de geluiden uit de tuin opgevangen en vond dat hij maar als waakhond moest optreden. Geweldig toch!

30-6-2016:
Vandaag zijn ze de hele dag los in de huiskamer geweest, want nu stoppen Bruno's Eppo en Bailey ook niet meer met gillen en springen tegen de werpkist. Dan maar rond laten lopen. Ze vinden het helemaal geweldig, ze genieten volop. Dus 'goede tijden' herleven hier, ik met de dweil continu achter ze aan, want ze kunnen er wat van! Het is wakker worden: plassen, drinken/eten: plassen, spelen: plassen. Ze spelen ook met een metalen etensbakje, een herrie dat het maakt, maar het hindert ze helemaal niet. Mij ook niet, liever dit dan dat gegil :)

01-07-2016:
Vandaag zijn de broertjes en zusjes (A-nest) van deze deugnieten 2 jaar geworden, iedereen gefeliciteerd met die kanjers! Wat vliegt de tijd toch!
De donderstenen van het B-nest worden nu steeds actiever en drukker, zodra ze wakker zijn is het spelen, spelen en nog eens spelen. De waterbak is ook al 2x door de kamer gegaan...nou ja, het is maar water. Sommige nemen nauwelijks de tijd om te eten. En na het spelen zijn ze weer vaak te moe. Maar ze doen het nog steeds goed, ze blijven aankomen, vooral die mannen, maar vlak Bailey ook niet uit.

03-07-2016:
Vrijdagavond om 20.00 uur zijn we richting Overijssel gegaan met de hele roedel. Ze zaten allemaal achterin, inclusief ikzelf. Ze begonnen eerst te piepen maar toen de motor werd gestart werden ze stil. Bailey en Blue waren wel wat gestrest en moesten na een half uurtje rijden spugen, daarna gingen ze slapen. Bruce Jack en Bruno's Eppo waren wat onrustig, geen gejank hoor maar ze konden het juiste plekje maar niet vinden om te slapen. Uiteindelijk vonden ze dle en konden ook lekker gaan slapen. Alleen Balou die was de rust zelve. Die had nergens last van. Ze speelde wat, dronk nog wat bij Jazz en ging heerlijk slapen. Na een uurtje werden ze wakker en hebben samen wat gespeeld en gingen daarna weer verder slapen. Toen we er bijna waren (nog 5 minuten te gaan) begonnen ze erg te hijgen. Ik vermoedde dat ze moesten plassen en dat was ook zo, ik zette ze uit de auto en ze begonnen allemaal meteen te plassen en waren weer helemaal happy. Eenmaal in huis, gingen ze helemaal los, ze vonden het geweldig! Ik heb ze toen naar hun eigen slaapkamer gebracht en ze zijn daar verder gaan spelen. Om 0.00 uur heb ik ze nog eten gegeven en ze zijn toen heerlijk gaan slapen. Die donderstralen hebben het helemaal naar hun zin in hun eigen slaapkamer met terras. Wat een lol hebben ze!! Gisteravond waren ze weer in de huiskamer en na een uurtje was het bedtijd en liepen  ze allemaal achter mij aan naar hun slaapkamer. Zo leuk. Vandaag weer bezoek gehad van de familie Stolte. Het was erg gezellig en ze hebben weer heerlijk kunnen genieten van de puppy's.

04-07-2016:
Het was vandaag een lekkere warme dag. Voor de puppy's eigenlijk alweer te warm. We hadden de parasol neergezet voor ze en het zwembadje, zodat ze konden pootjebaden en afkoelen, volgens mij vonden ze dat wel lekker. Maar ze hadden weinig zin om te spelen. 's Morgens en 's avonds zijn ze lekker druk geweest maar tijdens de middag hebben ze bijna alleen maar geslapen. Even snel wat eten en plassen en daarna weer lekker verder pitten.  

 

 

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter