Klik op een foto voor een vergroting. 


15-05-2018:
De pups zijn inmiddels 2 weken oud en de oogjes zijn nu helemaal open maar ze houden ze nog een beetje toegeknepen, heel voorzichtig kijken ze de wereld in, dat zal wel behoorlijk wazig zijn. De nageltjes zijn ook weer geknipt, ze kunnen behoorlijk hardhandig zijn om de beste tepel te bemachtigen. Gelukkig kan Bliss een hoop hebben, maar het scheelt toch een stuk als de nageltjes zo kort mogelijk worden gehouden. Vandaag hebben ze de 1e ontworming gekregen, een suspensie wat je met een spuitje in de bek moet spuiten, bah wat vonden ze dat smerig! Dat was echt een straf voor ze. Gelukkig mochten ze het snel wegspoelen met overheerlijke melk van mama.

17-05-2018:
Niet alleen groeien ze hard maar hun ontwikkeling gaat ook razendsnel. De tandjes beginnen door te komen, het lopen gaat steeds beter, al gaat dat nog waggelend met vallen en opstaan. Ook is er al interactie met en tussen de pups. Als ik in de werpkist ga zitten, komen ze meteen naar me toe. Ze beginnen met elkaar te spelen en happen in je vingers en dat doen ze ook bij elkaar. Ze worden met de dag leuker.

20-05-2018:
De hoek-en voortandjes boven in de kaak zijn nu door, arme Bliss...Lopen gaat ook steeds beter en ze spelen ook steeds meer met elkaar. Chloe en Ches hebben het voor het eerst met elkaar aan de stok gehad. Dat was nog eens echt bekvechten! Ze zijn er vroeg bij. Vandaag ook voor het eerst puppybezoek gehad van 1 vd toekomstige baasjes, Harry en Jose, die voor 1 vd zwarte reutjes gaan. Ze hebben genoten van de pups en het was heel gezellig. Caesar of Cosmo zal in de toekomst in de Velserbroek gaan wonen, dat is op loopafstand van ons dorp Santpoort. Leuk dat of Cosmo of Caesar zo vlakbij komt te wonen!

21-05-2018:
Vandaag het tweede puppybezoek gehad, Caroline en Joeri, die 1 van de 2 grauwe teefjes (Ches en Ciara) zullen krijgen. Ook zij hebben genoten van de pups en het was ook weer heel gezellig. Net als gisteren moest Bliss van zich laten horen tegen het puppybezoek. Eigenlijk vindt ze het maar niks dat er vreemden bij haar kinderen komen en ze dan ook nog eens willen aanraken (en dat is alleen maar logisch). Maar na het kennismaken vond Bliss het wel oke en liet het onder haar toeziend oog toe. Met haar moederinstinct is niets mis, ze is op het moment nog beschermend m.b.t. haar kids maar dat zal naarmate de pups ouder en zelfstandiger worden, vanzelf minder worden.

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter