Klik op een foto voor een vergroting. 

05-06-2018:
De bijtgrage beertjes zijn vandaag 5 weken geworden en bijten zich in week 6 vast. Volgende week worden ze ingeent en gechipt en dat gaan ze vast niet leuk vinden...Vanochtend hebben ze de 2e ontworming gehad en alleen Ches en Ciara deden een beetje moeilijk, de andere 3 vonden het wel prima, dus dat ging gelukkig vrij vlotjes. Ik ben benieuwd of er wat uitkomt, de vorige keer hadden ze geen wormen, maar dat zegt natuurlijk niets. Ciara gaat toch geen Pepper heten, de stemmen zijn opnieuw geteld en het is June geworden, een hele mooie naam voor een heel mooi dametje (al vond ik Pepper stiekum toch ook wel erg leuk).

07-06-2018:
Het is sinds gisteren weer tropisch hier, wat een hitte, niet normaal. De pups vinden het maar niks en ik trouwens ook niet. 's Morgens en 's avonds zijn ze nog wel actief maar de rest van de dag is het slapen en luieren ondanks dat ik ze steeds in het badje zet. Ook hebben ze nog last van de ontworming, de ontlasting is niet meer wat het was, helaas. De warmte zal ook wel meespelen. Vanochtend om 6.00 kwam ik de puppykamer binnen en schrok me rot, de hele kamer zat onder...ze waren er maar 'lekker' doorheen aan het rennen geweest...dat was wel even een klusje. Ik heb ze vanochtend een nieuw speeltje gegeven: een tunneltje. Ze vinden het prachtig! Er doorheen roetsjen en er mee aan de haal gaan is ook erg leuk. Hopelijk is het morgen minder warm want ik heb echt met ze te doen.

10-06-2018:
Gisteren weer puppybezoek gehad van Harry, zijn vrouw Jose en zijn zoon, lekker puppyknuffelen. Zij hadden een voorkeur voor Cosmo. Barbara was ook weer van de partij, nu met 2 andere dochters van haar en hun voorkeur ging naar Caesar. Dus Cosmo gaat naar Harry en Jose en Caesar naar Barbara en Tom en hun 3 dochters en iedereen is blij. Cosmo blijft Cosmo heten maar dan wel Chief Cosmo. Chief hadden ze eigenlijk in gedachte voor Cosmo, (en ik ook bij de geboorte maar mijn dochter vond Cosmo leuker) maar vonden Cosmo toch wel een erg leuke naam en toen bedacht ik om hem dan maar Chief Cosmo te noemen. Caesar gaat Luke heten (mooie stoere naam en hij is met recht een lucky Luke! Vandaag bezoek gehad van de baasjes van Hoppa (de vader van de pups) van de kennel Double Troubels. Ze vonden het erg mooie, flinke puppen met een mooie vacht en brede koppies. Erg leuk om te horen! Bliss en Hoppa is een geslaagde combi geweest. Het was supergezellig en Olga nogmaals bedankt dat je Hoppa beschikbaar hebt gesteld voor Bliss, daar heb ik echt mee geboft. Vanochtend na het eten hadden de pups allemaal een kippenek gehad. Dat vonden ze erg leuk, de instincten werden daardoor wel aangewakkerd. De smaak vonden ze lekker en ze vonden het ook erg leuk om de kippenekken van elkaar af te pikken. Ches pakte het al heel proffesioneel aan , met haar poot erop staan en met haar kaken proberen een stukeraf te bijten en te sjorren, en dat lukte ook nog. En dat stukje heeft ze ook netjes opgegeten.

Deel dit bericht via:
FaceBook  Twitter